17 آبان 1402 - 00:00
با راهبرد شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (هلدینگ صبا انرژی)صورت گرفت؛ انعقاد تفاهم نامه میان شرکت لوله سازی اهواز و بانک رفاه کارگران

به گزارش روابط عمومی هلدینگ صباانرژی، این تفاهم نامه که در پانزدهمین نمایشگاه ""کیش اینوکس 2023"" منعقد شد، شامل مواردی از جمله اعطای تسهیلات مالی پشتیبانی مالی و اعتباری همکاری در زمینه های توسعه فناوری و نوآوری ارتقاء سطح کیفیت و توسعه صادرات است . این همکاری میتواند باعث افزایش هم افزایی شرکتهای تابع هلدینگ صبا انرژی و وزارت کار شود . این ت...

با راهبرد شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (هلدینگ صبا انرژی)صورت گرفت؛ انعقاد تفاهم نامه میان شرکت لوله سازی اهواز و بانک رفاه کارگران

به گزارش روابط عمومی هلدینگ صباانرژی، این تفاهم نامه که در پانزدهمین نمایشگاه ""کیش اینوکس 2023"" منعقد شد، شامل مواردی از جمله اعطای تسهیلات مالی پشتیبانی مالی و اعتباری همکاری در زمینه های توسعه فناوری و نوآوری ارتقاء سطح کیفیت و توسعه صادرات است .

این همکاری میتواند باعث افزایش هم افزایی شرکتهای تابع هلدینگ صبا انرژی و وزارت کار شود .

این تفاهم نامه نشان دهنده تلاش مشترک بانک رفاه کارگران و شرکت لوله سازی اهواز برای تحقق توسعه و رشد پایدار در حوزه صنعت و تولید است .

با امضای این تفاهم نامه بانک رفاه کارگران نشان داده است که به حمایت از صنایع تولیدی و توسعه کسب و کار علاقهمند است و آمادگی دارد تا با ارائه خدمات مالی و مشاورهای به شرکتها در رشد و پیشرفت کمک کند .

شرکت لوله سازی اهواز قدیمیترین و بزرگترین شرکت تولید لوله در سطح خاورمیانه است که لولههای نفت، گاز و آب را تولید میکند .

بانک رفاه کارگران به عنوان یکی از بانکهای معتبر و موثر در حوزه خدمات مالی و بانکی با امضای این تفاهم نامه قصد دارد تا با ارائه خدمات مالی و اعتباری به شرکت لوله سازی اهواز در فرآیند توسعه و رشد این شرکت یاری رساند .

تصاویر
  • با راهبرد شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (هلدینگ صبا انرژی)صورت گرفت؛ انعقاد تفاهم نامه میان شرکت لوله سازی اهواز و بانک رفاه کارگران
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
ثبت نظر

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: