وبلاگ

نقش مهم پتروشیمی جم بعنوان یکی از بزرگان صنعت پتروشیمی

نقش مهم پتروشیمی جم بعنوان یکی از بزرگان صنعت پتروشیمی

3 آبان 1399

مدیرعامل بانک تجارت:

پتروشیمی جم بعنوان یکی از بزرگان صنعت پتروشیمی، نقش مهمی در اقتصاد کنونی کشور دارد
 

رضا دولت آبادی ، مدیر عامل بانک تجارت در بازدید از مجتمع بزرگ پتروشیمی جم، با محمدرضا سعیدی، مدیر عامل این شرکت به بحث و تبادل نظر در حوزه مسائل اقتصاد و پتروشیمی پرداخت. و در حاشیه این دیدار فضای جدید شعبه بانک تجارت در پتروشیمی جم را افتتاح کرد.

دولت آبادی با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی در ردیف صنایع بزرگ بشمار می آید گفت : امروز یکی از بازارهای اصلی ارزآوری، پتروشیمی ها هستند و پتروشیمی جم به عنوان یکی از بزرگان این صنعت در خاور میانه، نقش مهمی در اقتصاد کنونی کشور ایفا می کند.

وی نگاه کشور به پتروشیمی را آینده نگرانه خواند و افزود: در ادوار گذشته برنامه های مناسبی در این حوزه شکل گرفته که اکنون ثمره آن را در ارزآوری این صنعت برای کشور نظاره گر هستیم.
مدیر عامل بانک تجارت در بحث ارتباط و تعامل صنعت بانکداری با صنایعی همچون پتروشیمی و چگونگی کمک این ارتباط به توسعه صنعت و رونق تولید گفت: شرکتهای پتروشیمی به دلیل حجم بالای سرمایه گذاری نیازمند همراهی بانکها هستند تا بتوانند در مسیر افتتاح ، افزایش تولید و طرح های تکمیلی و توسعه ای گامهای مقتدری داشته باشند و اگر رابطه بین این دو رکن اقتصادی رابطه ای منطقی و مناسب باشد پیشرفت های خوبی حاصل می شود. دولت آبادی همکاری بانکها با شرکتهایی نظیر جم را مثبت ارزیابی کرد و تشریح کرد: این همکاری در پتروشیمی جم از ابتدای پروژه و در بحث تامین مالی اولیه آغاز شده و تا کنون نیز ادامه داشته است.
وی اظهار امیدواری کرد که این دیدار نقطه عطفی در روابط طرفین و آغازی برای فصل جدید از همکاریهای دو طرفه باشد.

مدیرعامل بانک تجارت در پیامی به خانواده بزرگ پتروشیمی جم گفت: وظیفه اصلی ما کمک به بهبود معیشت خانواده ها است و در این مسیر هرجا خواسته یا پیشنهادی باشد با نگاه ویژه به پیشبرد آن اهتمام داریم.

تصاویر
اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *