گزارش عملکرد وصندوق در آبان ماه


15 آذر 1400
تحلیل ارزش پرتفوی بورسی صباانرژی در آبان ماه
عملکرد ” وصندوق ” در آبان چطور بود؟
ارزش بازار پرتفوی بورسی در انتهای آبان ماه ۱۴۰۰ به 61٬573 میلیارد تومان رسیده است که نسبت به ماه قبل ۷ درصد کاهش داشته است. پالایش نفت اصفهان با ۱٬۹۷۵ میلیارد تومان، پتروشیمی فنآوران با ۱٬۱۰۳ میلیارد تومان[1]، پتروشیمی جم با ۸۸۷ میلیارد تومان و پتروشیمی خارک با ۸۷۷ میلیارد تومان کاهش، بیشترین سهم را در کاهش ارزش بازار پرتفوی بورسی وصندوق در آبان ماه داشته اند.
در راستای اهداف مدیریت وجه نقد و ایجاد مازاد بازدهی نسبت به نرخ سود سپرده بانکی، مبلغ ۲۷۰ میلیارد تومان واحدهای ETF (صندوق اعتماد، صندوق درآمد ثابت کیان و آوای فردای زاگرس) در آبانماه خریداری شده است که در انتهای ماه نیز مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان از واحدهای صندوق های خریداری شده واگذار شده است.
NAV
ارزش خالص داراییهای شرکت به تاریخ ۳۰ آبان ۱۴۰۰ در جدول زیر محاسبه شده است. بر اساس ارزش خالص هر سهم نسبت P/NAV شرکت هماکنون در محدوده ۴۳ درصد است.
سایر نکات
- افزایش سرمایه وصندوق از مبلغ ۲٬۷۰۰ میلیارد تومان به مبلغ ۴٬077 میلیارد تومان با برگزاری مجمع فوقالعاده شرکت صورت پذیرفت.
- رشد چشمگیر قیمت اوره پتانسیل سودآوری شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان را به طور قابل ملاحظهای افزایش داده است.
- [1] با وجود روند کلی صعودی سهم در آبانماه به دلیل اختلاف قیمت حدود ۳۰۰-۵۰۰ تومانی سهم با حق تقدم بعد از افزایش سرمایه حدود ۳۰۰۰ درصدی، ارزش سهم در پرتفوی بورسی با کاهش ۱٬۱۰۳ میلیارد تومانی مواجه شده است.