بازدید مدیرکل حراست صندوق بازنشستگی کشوری از نیروگاه تبریز


15 تیر 1400
در بازدید مدیرکل حراست صندوق بازنشستگی کشوری از نیروگاه تبریز مطرح شد:
در هیچ یک از واحدهای زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری، مطالبات کارکنان نباید به تعویق بیافتد
تامین منابع سهامداران و بازنشستگان وظیفه اصلی ما است
مدیرکل حراست صندوق بازنشستگی کشوری و مشاور مدیرعامل و مدیرحراست هلدینگ صباانرژی، به اتفاق هیئت همراه از روند تولید برق در نیروگاه حرارتی تبریز (شرکت نیروآتیه صبا) بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی هلدینگ صباانرژی، رضا کرمی فرد پس از بازدید از مسیر تولید برق در نیروگاه حرارتی تبریزدر جلسه ای با حضور اعضای هیئت مدیره شرکت نیروآتیه صبا و اعضای هیئت مدیره شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی شرکت کرد.
کرمی فرد از حضور در مجموعه پرتلاش و زحمت کش نیروگاه تبریز که حاصل تلاش آنها، تامین برق مورد نیاز کشور است، ابراز خوشحالی کرده و سلام مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری را به پرسنل نیروگاه تبریز ابلاغ کرد.
وی گفت: برنامه ریزی کردیم، حضوری به خدمت همکاران زحمتکش نیروگاه تبریز رسیده و در جریان مشکلات آنها قرار بگیریم و قول می دهم که مطالبات مجموعه تولید برق را از حوضه وزارت نیرو پیگیری کنم.
مدیرکل حراست سازمان بازنشستگی کشوری به سیاست کاری موجود اشاره کرده و گفت: طبق دستورالعمل های موجود، در هیچ یک از سیستم های زیر مجموعه، مطالبات و دریافتیهای پرسنل نباید به تعویق بیافتد. لذا از مدیریت شرکت نیرو آتیه صبا تقاضا دارم ضمن ارائه مستندات لازم پرداخت حقوق معوقه را که مستقیماً به پرسنل پرداخت خواهد شد در اولویت کاری خود قرار بدهند.
دکتر کرمی فرد در خصوص استخدام نیرو گفت: با توجه به تراکم نیرو که در مجموعه صندوق ایجاد شده، سیاست اصولی این است که از استخدام نیرو جلوگیری شود ولی تامین نیروی انسانی متخصص از ضروریات می باشد.
وی گفت: تامین منابع سهام داران که همانا بازنشستگان زحمتکش کشوری می باشند وظیفه اساسی ما است لذا با جلوگیری از ایجاد هزینه های اضافی باید در تامین منافع همکاران و سهامداران تلاش کرد. من در حد توان خود تلاش خواهم کرد که مشکلات عنوان شده مرتفع گردد.
***
در ابتدای این جلسه مدیرعامل شرکت نیروآتیه صبا ضمن عرض خیر مقدم از حضور دکتر کرمی فرد و هیئت همراه در نیروگاه حرارتی تبریز ابراز خرسندی کرد.
عبدالرضا قلی پور، نیروگاه حرارتی تبریز را یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی و تولیدی کشور معرفی کرد که توان تولید 2/1%مصرف کشور را برعهده دارد.
وی ادامه داد: درکشور جمهوری اسلامی ایران، انرژی اعم از برق ،گاز و سایر حامل های انرژی به اندازه یک چهلم قیمت دنیا به مردم کشور عرضه می گردد و نیروگاه تبریز نقش بسزایی را در تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز مردم و صنعت منطقه عهده دار است .
قلی پور نیروگاه تبریز را به لحاظ حجم تولیدی ، یکی از 10 بنگاه بزرگ دارایی های صندوق بازنشستگی کشور اعلام کرده و به یکسری از مشکلات موجود در نیروگاه اشاره کرد و گفت : خوشبختانه با همکاری و همیاری مجموعه بهره بردار و مالک نیروگاه تبریز سرعت رفع مشکلات در سال 1399 و 1400 رو به رشد است.
قلی پور گفت: در صورت همکاری و مساعدت سازمان بازنشستگی کشور ، می توانیم تمام مشکلات نیروگاه تبریز را رفع کرده و حتی در بازسازی یکی از واحد های گازی نیروگاه تبریز نیز اقدام نمائیم.
وی ادامه داد: واحد یک نیروگاه گازی از سال 1387از مدار خارج شده بود که با پیگیری های صورت گرفته 50%قطعات مورد نیاز وارد شده و 50% باقی مانده نیز با پیگیری های لازم از نیروگاه ری انتقال خواهد یافت و بدین ترتیب ظرفیت تولید نیروگاه تبریز به 800 مگاوات خواهد رسید.
***
در این جلسه، رئیس هیئت مدیره شرکت نیروآتیه صبا نیز با ابراز خرسندی از حضور دکتر کرمی فرد ، اشاره ای به سال ساخت نیروگاه تبریز و تکنولوژی این نیروگاه کرد.
نادر صفرزاده به میزان مصرف آب این نیروگاه اشاره کرده و گفت : نیروگاه حرارتی تبریز با مصرف سالیانه هشت میلیون متر مکعب با در نظر گرفتن نحوه تامین آن ، هزینه هنگفتی را متحمل مالک می کند.
وی استفاده از پسآب تصفیه شده شهرهای اطراف نیروگاه تبریز را یکی از راه کارهای رفع مشکل آب نیروگاه تبریز دانست .
صفرزاده عدم وصول مطالبات فروش انرژی از وزارت نیرو را عمده مشکل مجموعه تولید برق نیروگاه تبریز اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری و مساعدت مدیرعامل محترم صندوق بازنشستگی کشور مطالبات نیروگاه تبریز وصول شده و اکثر مشکلات این صنعت مرتفع گردد.
رئیس هیئت مدیره شرکت نیرو آتیه صبا از جانفشانی ها و تلاش های شبانه روزی بهره بردار نیروگاه تبریز تقدیر و تشکر کردند.
***
در ادامه جلسه مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی ضمن ابراز خرسندی از حضور دکتر کرمی فرد و هیئت همراه در نیروگاه تبریزبه معرفی شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی پرداخته و به واگذاری نیروگاه حرارتی تبریز اشاره کرده و گفت :نیروگاه حرارتی تبریز در اسفند سال 1389 به صندوق بازنشستگی کشور واگذار شد و چهار سال مراحل واگذاری و تحویل نیروگاه به صندوق بازنشستگی طول کشید.
مهندس موسوی، اهمیت بهره برداری و تعمیر و حفظ و نگهداری از واحدهای تولیدی نیروگاه حرارتی تبریز را از هر چیزی بالاتر دانسته و گفت: به خاطرهمین اهمیت بود که در دوران انتقال مالکیت و تحویل نیروگاه ، شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی تعمیرات اساسی واحد یک نیروگاه تبریز را در اولویت برنامه های خود قرارداد و شرکت توانیر را مجاب به صدور مجوزهای آن کرد.
وی در ادمه جلسه نسبت به ارائه گزارش عملکرد فنی نیروگاه تبریز پرداخته و سپس یکسری از مشکلات فرا روی شرکت مدیریت را ذکر کرد.
مهندس موسوی مشکل مالی و عدم تامین هزینه های اولیه نیروگاه از جمله خرید موادشیمیایی و هزینه های جاری را یکی از عمده ترین مشکلات موجود اعلام کرد .
وی همچنین تامین نیروی انسانی را از دیگر مشکلات نیروگاه دانسته و گفت : در طی سالیان گذشته تعداد زیادی از کارکنان متخصص نیروگاه بازنشسته شده و در سال جاری نیز تعداد کثیری از آنها بازنشسته خواهند شد و ضروری هست به فکر استخدام و تامین نیروی انسانی متخصص باشیم.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی به تبدیل وضعیت تعدادی از پرسنل نیروگاه تبریز نیز اشاره کرده و درخواست صدور مجوز برای تکمیل روند اداری آنها شد.