وبلاگ

افزایش ظرفیت تولید تایرهای تیوبلس موتوری ایران یاسا به ۵۰۰۰ تن در سال

افزایش ظرفیت تولید تایرهای تیوبلس موتوری ایران یاسا به ۵۰۰۰ تن در سال

23 بهمن 1401

 

افزایش ظرفیت تولید تایرهای تیوبلس موتوری ایران یاسا به 5000 تن در سال

 

نعمت‌الله ترکی: در نوسازی شرکت‌ها از مجموعه‌های دانش‌بنیان استفاده می‌کنیم

 

علیرضا زمان‌پور: از برنامه‌های توسعه‌ای ایران یاسا حمایت می‌کنیم

افزایش صد در صدی ظرفیت تایرهای تیوبلس موتوری شرکت ایران یاسا تایر و رابر از 2500 تن به  5000 تن در سال و داخلی‌سازی تجهیزات پخت تایر با حضور دکتر نعمت‌الله ترکی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و دکتر علیرضا زمان‌پور، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندق بازنشستگی کشوری آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری، در این مراسم، دکتر نعمت‌الله ترکی در سخنانی با بیان اینکه شرکت ایران‌ یاسا تایر و رابر، یکی از بهترین صنایع زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری است، گفت: افزایش تولید صنعتی در کشور در سال‌های اخیر نقش قابل توجهی در اشتغال و سودآوری داشته است. به خصوص در حوزه لاستیک، تولیدات داخلی از 25 درصد به 65 درصد افزایش یافته که بخشی از این خوداتکایی مرهون تلاش‌های کارکنان شرکت ایران یاسا است.

وی به ضرورت افزایش تولید در ایران یاسا تاکید کرد و اظهار داشت: با تکیه بر فناوری روز و نیروی انسانی توانمند، می‌توان تولید ایران یاسا را به فراتر از ظرفیت تولید اسمی آن رساند. در این مسیر، صندوق بازنشستگی کشوری از برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت، حمایت و پشتیبانی می‌کند.

ترکی با اشاره به ضرورت نوسازی تجهیزات، خواستار بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه شرکت‌ها شد و گفت: باید نوسازی سیستم تولید شرکت ایران یاسا در اولین فرصت در دستور کار شرکت قرار بگیرد. انتظار این است که با مدیریت و برنامه‌ریزی بهتر، شاهد کاهش هزینه و سود بیشتر در این شرکت باشیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه از استقرار کانون ارزیابی مدیران در صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد و اعلام کرد: ثبات مدیریتی یکی از ضرورت‌های توسعه بنگاه‌های اقتصادی است. در حال ارزیابی عملکرد مدیران فعلی و استقرار مدیران جدید براساس برنامه‌های بلندمدت هستیم تا مدیران بنگاه ها بتوانند حداقل در میان مدت، برنامه‌های خود را با هماهنگی صندوق عملیاتی کنند.

***

در این برنامه همچنین، دکتر علیرضا زمان‌پور، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری در سخنانی، با تبریک ایام الله دهه فجر، گفت: عملکرد ماه‌های اخیر شرکت ایران‌ یاسا قابل توجه است. افزایش ظرفیت طرح تولید تیوبلس از 2500 تن به 5000 تن اتفاق بسیار ارزشمندی است که در زمان بسیار کمی انجام شده و در افزایش سودآوری ایران یاسا موثر خواهد بود.

وی به  ضرورت تسریع در برنامه‌های توسعه ایران یاسا اشاره کرد و گفت:  مدیران شرکت، طرح‌های بسیار خوبی برای افزایش تولید و سودآوری دارند. با توجه به حاشیه سود، محصولات متنوع و نیروی انسانی متخصص، می‌توان با برنامه‌ریزی و تسریع در اقدام، سوددهی بالاتری به ثبت رساند.

زمان‌پور به افزایش سود ایران یاسا در سال 1401 اشاره کرد و گفت: سود ایران‌یاسا در سال جاری از رقم مصوب آن در سال گذشته فراتر رفته است. سودآوری شرکت ایران یاسا باید بسیار بیشتر از رقم‌های فعلی باشد. شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری برای افزایش سودآوری از این شرکت حمایت می‌کند. استفاده از اهرم‌های مالی، فاینانس و… باید جزو برنامه اصلی مدیران شرکت قرار بگیرد.

در این مراسم، مدیرعامل، مدیران و کارگران شرکت ایران یاسا تایر و رابر، در گفتگوی رو در رو با مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری، مطالبات، مشکلات و موانع موجود را مطرح کردند.

 

اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *